CAFETARIA 'T HOEKJE OUDDORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Hoekje Ouddorp. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:53 Als je dan nog niet weet na 7 leveringen, dan ben je een …
15 mrt 2024 om 22:13 Frites waren helemaal droog Focaccia was helemaal droog, Ik kan het als hamer gebruiken (ik heb een video, neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent) Vis en frikandel waren lekker De bezorging was super goed
12 mrt 2024 om 16:08 Wir haben einen Bacon Cheese Burger, ein Champignon Ram Schnitzel und Chicken Nuggets bestellt. Alles war lecker und warm. Schnelle Lieferung bis zur Schranke am Center Parcs. Gerne wieder.
10 feb 2024 om 19:11 De friet was heel taai en klef en er was nauwelijks champignons. Ook met de aanpassingen die we erbij gezet hadden was niets gedaan! Het was allemaal ook niet erg veel. (Veel) te duur voor de kwaliteit die je krijgt
26 jan 2024 om 19:01 Kip room van zeer slechte kwaliteit. 3 stukjes droge kip in de saus.
16 dec 2023 om 9:04 Eten was goed, bezorging prima op afgesproken tijd
14 dec 2023 om 12:44 helaas zat alles door elkaar en was de kroket geplet alsof ze keihard hebben moeten remmen, ik heb ze gebeld en moest maar een email sturen helaas geen reactie ontvangen. Ik bestel er heel veel en ben eigenlijk altijd wel tevreden maar nu niet.
9 dec 2023 om 20:18 1 van de 2 stokjes kipsate was aan 1 kant zwart verbrand. Vlees was super taai. Sommige frietjes waren gewoon rauw. Prijs kwaliteit erg slecht.
2 nov 2023 om 18:54 Top ik hé het verkeerde nr doorgegeven ze belde netjes en het eten werd netjes tot aan het vakantiehuisje gebracht dus zeker ook een aanrader voor als je op een van de vakantieparken verblijft vis en groetjes waren heerlijk
20 okt 2023 om 21:16 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger, echt een aanrader!
15 okt 2023 om 7:47 Lekker eten. Je krijgt veel patat. Vriendelijke bezorger
14 okt 2023 om 19:57 Prima, snel en heel lekker